Met snelcursus bloembinden is Bedrijvendag in Midden-Drenthe officieel begonnen

Hooghalen - Linda Eising van Flora Projects aan de Hoofdstraat was gastdame voor wethouder Anique Snijders zaterdagochtend. De wethouder trapte bij haar de Bedrijvendag officieel af en kreeg een spoedcursusje bloembinden.

Een kijkje achter de schermen van de Midden-Drentse bedrijven. Dat kan vandaag tijdens de Open Bedrijvendag.

Wethouder Anique Snijders: “Er zijn in Midden-Drenthe zoveel mooie bedrijven waar we als gemeente trots op zijn. Als college hebben we de afgelopen jaren al heel wat bedrijven bezocht. Je ziet dan wat er allemaal achter die deuren gebeurt. Een bedrijf zie je vaak alleen aan de buitenkant. Tijdens de Open Bedrijvendag krijgt iedereen de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij een bedrijf in de buurt.”

Het aanbod van de verschillende bedrijven is groot. Van kwekerij tot tweedehandsboekhandel. Van het maken van bloemstukken tot het restaureren van boten. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan onder andere rondleidingen, creatieve activiteiten en bedrijfspresentaties. Ook voor kinderen is het een interessante dag.

De Open Bedrijvendag is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de achtste keer plaatsvindt in heel Drenthe.

In Midden-Drenthe doen dit jaar zo’n 20 bedrijven mee. Meer weten? Weten welke bedrijven er mee doen en alvast een indruk krijgen van de Open bedrijvendag? Meer informatie is te vinden op www.obdd.nl.