Stroomruiters laten mooie prestaties zien in de regio

Beilen - De ponyruiters van de Stroomruiters presenteerden zich op verschillende plaatsen. In Bronneger was een springwedstrijd en daar wisten de ruiters goede resultaten te halen. Laura Westerbeek met Ruiten A Nikita won het B springen cat. ABC met een foutloos parcours en 78 punten voor de stijl.

In de B cat. DE was de derde prijs voor Nikki-Fleur de Haan met Stakkato, foutloos en voor de stijl 78 punten. Linda Jansen met Topgun werd vierde, foutloos en voor de stijl 77,5 punten. Rieke Koerts reed in Bronneger met haar pony Nikol in het L springen. Er werd een 2-fasen parcours gereden en Rieke bleef zowel in de eerste fase als ook in de tweede fase foutloos in de snelste tijd, daarmee nam zij de eerste prijs in ontvangst.

Dit weekend waren de zusjes Kyra en Indy Hingstman weer op dreef in de ponysport. Tijdens indoor Tolbert startte Indy haar pony Job in de klasse L1 en won beide proeven (197,5/198). Kyra debuteerde met haar trainingspony Woldberg’s Cardoso een driejarige hengst en won twee keer in de klasse B/C in Buitenpost. Met haar eigen pony Sofia Loren nam ze in Annen met 205,5 punten in de klasse L2/D ook de eerste prijs mee. Zondag startten Kyra als Indy in Veendam hun pony’s Job en Sofia Loren en wonnen beide hun rubriek. Kyra won met 212,5 punten de L2/D en Indy met 199 punten in de L1/B.