Dubbel feest bij Pearle Opticiens in Beilen

Beilen – Pearle Opticiens aan de Raadhuisstraat 1 in Beilen viert haar tweejarig bestaan. Op 24 oktober 2017 heropende Gerard Wubs Pearle Opticiens in Beilen. Dit alles met groot succes!

Naast het tweejarig bestaan, bestaat Pearle Opticiens Nederland 60 jaar. En ook is Pearle Opticiens Nederland afgelopen donderdag 31 oktober uitgeroepen tot beste
winkelketen van Nederland. Reden genoeg voor een feestelijke avond.

Klanten

Het enthousiaste team in Beilen heeft de afgelopen twee jaar haar best gedaan om heel wat ogen te laten stralen. Zoals de dames zelf zeggen: 'Wij streven er naar om iedere klant met een tevreden gevoel en een brede glimlach de winkel uit te laten stappen. Of dit nu is voor deskundig advies, service van de bril, advies op maat van onze contactlensspecialist of gewoon voor een gezellig kopje koffie.’ Het klantenbestand bewijst dat klanten de weg naar de winkel steeds meer vinden. Daar is het team van Pearle Opticiens Beilen ontzettend blij mee, maar bovenal vooral dankbaar voor.

VIP avond

Pearle Opticiens Nederland bestaat 60 jaar en daarom is het feest in de winkel aan de Raadhuisstraat 1 in Beilen. Iedereen is van harte welkom op de VIP avond van Pearle Opticiens Beilen. De VIP avond zal plaatsvinden op vrijdagavond 8 november van 18.00 tot 21.00 uur. Door de fantastische bijdrage van verschillende ondernemers in Beilen is er een goed gevulde goodiebag (op=op) en er zijn verschillende proeverijen. Ook is er deze avond veel te winnen met de verschillende winacties.