Stoer & Sfeervol staat centraal bij Tuincentrum Bodenstaff

Smilde - Nu de dagen korter en kouder worden is het weer tijd om het binnen gezellig te maken. Tuincentrum Bodenstaff heeft een uitgebreid assortiment met de laatste trends om van elk huis een knus thuis te maken. Of je nu houdt van een landelijke stijl of juist strak en modern. Of retro, klassiek, romantisch, de klant is bij Bodenstaff aan het juiste adres om inspiraties op te doen.

Dat kan tijdens een gezellige sfeeravond: Stoer & Sfeervol op vrijdag 15 november van 18:00 tot 21:00 uur. Tijdens deze avond gaan alle grote lampen uit en wordt het tuincentrum sfeervol verlicht. Na binnenkomst over de rode loper staat er voor iedereen wat lekkers klaar. Daarnaast zijn er allerlei standhouders aanwezig, met plaatselijke ondernemers.

Zo presenteert Pomper Automatiseringen de nieuwste technische snufjes en Heikoop Optiek de laatste brillen mode. Wilma’s Saloon is aanwezig met onder andere beautytips. Bij de stands van Slagerij de Wolvenberg en Boerderijwinkel Smilande kan de bezoeker terecht voor allerlei lekkernijen en kunnen zij ideeën opdoen voor een menu van de feestdagen. Ook zijn een aantal nieuwe standhouders van de partij, onder andere Teff volkoren, Eerlijk & Puur Essentiële oliën en restaurant De Nieuwe Bentepol. Ook deze bedrijven presenteren zich graag aan de bezoekers.

De eigen bloemisten van Tuincentrum Bodenstaff verzorgen die avond een workshop bloemschikken. Daarnaast laat Bodenstaff de bezoekers natuurlijk ook weer kennismaken met al het moois op de de prachtige kerst- en sfeerafdeling. Tijd om even te zitten en genieten, dat kan in de koffiehoek onder het genot van een gratis kop koffie of thee.

Na deze Stoer & Sfeervol sfeeravond komt bij Bodenstaff op 21 november van 13.30 uur-19.00 uur een dierenfotograaf. Bezoekers kunnen die dag een gratis professionele foto maken van hun huisdier. In het weekend van 7 en 8 december is de jaarlijkse Kerstshow, met allerlei nieuwe standhouders, een groot terras, een kinderworkshop en live muziek.