Informatieve avond: wat geloven christenen nu eigenlijk?

Beilen - Wat geloven christenen eigenlijk? Voor niet-christenen is die vraag lastig te beantwoorden, maar ook christenen staan regelmatig met hun mond vol tanden als die vraag gesteld wordt. Wie nieuwsgierig is naar een mogelijk antwoord is welkom op donderdag 14 november om 20.00 uur in Het Valkenhof (Witte Valkenstraat 2 te Beilen).

Er zijn heel veel antwoorden mogelijk op de vraag wat christenen geloven. Dominee Magda Hazeleger, een van de voorgangers van de Protestantse Gemeente Beilen, probeert die avond de kern van het christelijk geloof te verwoorden. Zij vertelt waarin het christelijk geloof verschilt van bijvoorbeeld de islam of het jodendom. De avond is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is. Voorkennis is niet nodig.

De toegang is gratis en opgave is niet nodig.

Deze bijeenkomst is de tweede avond van een reeks van zes informatieve avonden over het christelijk geloof. Andere onderwerpen die nog aan de orde komen, zijn onder andere: Doop en avondmaal, wat is dat eigenlijk? (23 januari) en Kerken in Beilen: welke zijn er, en wat zijn de verschillen en overeenkomsten? (27 februari) Alle avonden zijn los van elkaar te volgen.