Rijdende Popschool komt naar Bovensmilde

BOVENSMILDE Cultuur Podium Bovensmilde en Wij Zijn Bovensmilde (jeugdactiviteiten) organiseren in samenwerking met de Rijdende Popschool muzieklessen voor de jeugd in Bovensmilde.

Voor de groepen van 8-12 jaar en van 12-16 jaar zijn er twee verschillende workshops, te weten muziekles in een bandje (8-12 jaar) en DeClick (12-16 jaar), produceren/releasen van muziek door rappers, dj's, zangers, muzikanten en producers. De lessen starten in januari 2020 op de woensdagavonden. Ze monden uit in een optreden op de jaarlijkse VoorDoor bij het Cultuur Podium Bovensmilde op 17 mei 2020. Daarbij zullen bestaande muzikanten uitgenodigd worden om samen met de jongeren een optreden te verzorgen.

Meer informatie volgt in de loop van november via de Smildeger Neiskrant, Facebook, Instagram en de websites van Wij Zijn Bovensmilde en Cultuur Podium Bovensmilde. Aanmelding kan vanaf eind november/december, maar mocht je niet kunnen wachten, mail dan alvast je gegevens naar wijzijnbovensmilde@gmail.com. Deelname kan gratis zijn indien alle lessen gevolgd worden, mede door een subsidie uit de Fakkelestafette van Welzijn Midden Drenthe in kader van Culturele gemeente.