Nieuwe locatie voor beautysalon Your Moments

BEILEN Melanie Greydanus, eigenaresse van beautysalon Your Moments heeft na een verbouwing van bijna een jaar een nieuwe locatie aan de Brunstingerstraat 33 in Beilen.

Het voormalige pand van Meuk is leuk is omgetoverd tot een mooie salon met een nieuwe frisse uitstraling. Door de verhuizing is de salon nu gegroeid van 16 naar 160 vierkante meter. Hier kan het team de volledige aandacht geven zodat je een moment voor jezelf hebt. ‘De salon bestaat deze maand vijf jaar en het klantenbestand is dermate gegroeid dat de huidige locatie niet meer aan onze eisen voldoet. Het is altijd al een droom geweest om een mooie grote salon te hebben’, aldus Greydanus.

‘Wij kunnen nu een nog uitgebreider pakket aanbieden. Naast onze bestaande behandelingen willen wij meer aandacht geven aan Permanente Make-up.’

Melanie heeft een opleiding gevolgd aan de Nederlandse Vakschool voor cosmetische- en medische micro-pigmentatie en is nu gediplomeerd allround PMU specialiste. Daarnaast zijn er in het nieuwe pand behoorlijk meer behandelruimtes. Door de extra ruimte is het nu ook mogelijk om bewegingsbanken in het assortiment op te nemen, hier was veel vraag naar. Bewegingsbanken zijn geschikt voor iedereen die kan bewegen, maar ook voor mensen die weinig actieve bewegingsmogelijkheden hebben.

Daarnaast zijn er ook diverse behandelruimtes te huur voor zelfstandigen die gebruik willen maken van de wachtruimte en de koffiecorner. De salon gaat open op 18 november en voor de geïnteresseerden is er op zaterdag 16 november een open dag van 14.00 tot 17.00 uur.