Gastvrijheid in Tourist Info kantoren wordt op prijs gesteld

Orvelte - De bezoekersaantallen van de Tourist Info kantoren in Midden-Drenthe laten een mooie stijging zien. Voorzitter Hans Hartog van de stichting Marketing & Promotie Midden Drenthe, waar de Tourist Info kantoren van Westerbork en Orvelte onder vallen, is uiterst tevreden met deze stijgende lijn.

Hij dankt dit succes vooral aan de inzet én gastvrijheid van de vrijwilligers van deze kantoren.

Vooral in Orvelte ziet Tourist Info in 2019 een grote stijging van het aantal bezoekers. ‘Een parel in Drenthe waar iedereen trots op kan zijn, zo ook de vele vrijwilligers en de stichting’, aldus coördinator van beide kantoren, Esther van het Maalpad. Zij is enorm trots op het team vrijwilligers dat het mogelijk maakt om de vele toeristen in (Midden) Drenthe te helpen.

Zo helpen ze onder andere bij het kiezen van leuke uitjes tijdens hun vakantie, bijzondere overnachtingen en natuurlijk bij het uitzoeken van de vele mooie wandel- en fietsroutes in Drenthe. Enthousiast geworden en wilt u ook een (vrijwillige) bijdrage leveren aan de gastvrijheid van Midden-Drenthe? Neem contact op met de coördinator: esther@midden-in-drenthe.nl

Esther van het Maalpad heeft Geesje Hingstman vrijdag in het zonnetje gezet. Hingstman begon op 4 juni 2007 bij de VVV als vrijwilliger, daarna werd dat de TIP. Op 4 december is zij dus 12 en half jaar werkzaam in de toeristische sector. Deze vrijwilligster ‘verhuisde’ een aantal keren, maar is sinds 10 jaar actief in Orvelte.

Dat het groeiende aantal bezoekers in de Tourist Info een feit is, geeft aan dat het toerisme in Drenthe en zeker Midden-Drenthe, in de lift zit. Hiermee liggen ook weer mooie kansen voor ondernemers in Midden-Drenthe om in te spelen op het komende NK wielrennen bij de VAM-berg in 2020. Voor meer informatie over aanhaakmogelijkheden kunnen ondernemers contact zoeken met toeristisch regisseur Astrid Belt: info@midden-in-drenthe.nl