HHCombi laat de koploper zweten en sleept een gelijkspel uit het vuur

Hooghalen - Koploper Zevenhuizen was zondagmiddag op bezoek bij de Pomper-mannen van HHCombi. Zevenhuizen verwachtte waarschijnlijk een makkelijke middag te krijgen, maar kwam bedrogen uit: 2-2.

Op basis van veldoverwicht waren de gasten sterker in de eerste helft, maar ook HHCombi creëerde kansen. Op slag van rust ging het mis bij de thuisploeg. In de 44e en 45e minuut strafte Zevenhuizen fouten in de verdediging van HHCombi genadeloos af: 0-2.

Maar al vaker deze competitie liet HHCombi zien na de rust sterk uit de kleedkamer te kunnen komen. Ook nu weer. Nauwelijks had de scheidsrechter afgefloten voor de tweede helft of goaltjesdief Timo Stegman scoorde de aansluitende treffer: 1-2. Zevenhuizen was in de war en dat resulteerde een minuut later in alweer een kans van Stegman, maar die werd gemist. Tom Hidding was in de 55e minuut met een kopbal dichtbij de gelijkmaker, maar die kans ging ook nog verloren. Tien munuten voor tijd werd alsnog de gelijkmaker gescoord. Op aangeven van de prima spelende Hidding werd Stegman in stelling gebracht: 2-2. En dat was nog niet alles. HHCombi was ook nog dichtbij de winnende treffer maar een veldspeler op de achterlijn bracht redding voor Zevenhuizen.

Komende zondag wacht voor HHCombi de thuiswedstrijd in Hijken tegen FC Amboina.