Muziekweekend strikt opnieuw Kensington

Pesse - Na de eerdere aankondigingen van Within Temptation, Navarone en The Crooked maakt Kensington het programma voor zaterdag 30 mei 2020 compleet.

Sinds hun oprichting is Kensington uitgegroeid tot stadionband. Hun laatste album ‘Control’ was goed voor drie keer platina, met daarop singles als ‘Sorry’, ‘Do I Ever’, ‘Fiji’, ‘Slicer’ en ‘Bridges’. De band ontving De Popprijs 2017, verschillende 3FM Awards, MTV Awards en won met ‘Slicer’ de titel ‘Song Van Het Jaar 2018’. Hun nieuwe album ‘Time’ is sinds 15 november verkrijgbaar.

Ziggo Dome tien keer uitverkocht

De Ziggo Dome werd sinds 2015 maar liefst tienmaal volledig uitverkocht en in 2018 wisten ze als eerste Nederlandse band ook de Johan Cruijff Arena volledig te vullen. Kensington keert op 5, 6 en 7 december van dit jaar terug naar de Ziggo Dome voor drie shows.

De organisatie is zeer verheugd dat men Kensington weer heeft kunnen boeken. 'In 2020 doen ze een select aantal optredens en als je daar als Muziekweekend Pesse bij zit, mag je best trots zijn.'

Op 18 januari 2020 zal er een speciale voorverkoopavond in De Wenning te Pesse worden gehouden. Nadere informatie volgt nog.