Meld je klus aan voor NLdoet 2020

Beilen - Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. De kantine van de sportclub opknappen, een likje verf voor het buurthuis of een dagje uit met de bewoners van het verpleeghuis. Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook komend jaar weer NLdoet. Aanmelden van klussen is weer mogelijk.

Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Kan uw organisatie bij een klus hulp gebruiken? Doe dan mee met NLdoet op 13 en 14 maart. Aanmelden kan op www.nldoet.nl. Indien u dit doet vóór 31 januari, dan kan een financiële bijdrage aangevraagd worden bij het Oranje Fonds.

Van dat bedrag kunnen bijvoorbeeld klusmaterialen aangeschaft worden of een gezellige activiteit met bewoners bekostigd.

Op de website www.nldoet.nl staan alle voorwaarden en tips voor de invulling en organisatie van de klus. Heb je nog vragen over de aanmelding of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met het Servicepunt Vrijwilligerswerk van Welzijnswerk Midden-Drenthe via 088 16 51 200 of mail naar r.kleinhuis@welzijnswerkmd.nl.

Nog vragen, bijvoorbeeld over het werven van vrijwilligers in het algemeen? Ook dan helpt het Servicepunt u graag.