Sinterklaas zoekt een tractor in Bovensmilde

Bovensmilde - Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar Bovensmilde. Net als voorgaande jaren doet de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde weer haar best om de Sint op ludieke wijze welkom te heten in het dorp.

Zaterdagochtend zullen er al pieten in het dorp te vinden zijn. Zij brengen chocoladeletters naar alle 60+ leden van de vereniging. Om circa 14.00 uur zal de Sint aankomen in de J. de Walstraat ter hoogte van slagerij van IJsselmuiden. De afgelopen weken heeft de Sint veel tractoren op de televisie gezien. Na het zien van zoveel tractoren wil hij graag ook een eigen tractor. Nu heeft hij op internet gelezen over een tractor uit Bovensmilde die te koop staat. Daarom zal Sinterklaas tijdens de intocht een proefrit maken op deze tractor.

Na de intocht wordt er feest gevierd in de Spil. Dit feest is toegankelijk voor alle kinderen die lid zijn van de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde. De kinderen gaan na het feest met een leuk cadeau van de Sint naar huis. Lid worden van de vereniging kan voor 8 euro per gezin per jaar.