De Kring zorgt voor een avond vermaak

Beilen - Toneelvereniging De Kring speelt zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 november het toneelstuk ‘Als vier vrouwen vechten om één man, is er maar één die er mee trouwen kan’. Het blijspel wordt in het Drents gespeeld.

Het verhaal gaat over vier dames die op 55+ gym gaan. Ze zijn nogal verschillend van elkaar qua karakter. Dora is erg vergeetachtig, Marie is een flapuit, Hetty is erg onhandig en Gertruide is erg zeker van zichzelf. Wilma is de gymlerares die behoorlijk kattig kan zijn. Alle vier de dames wonen in een aanleunwoningencomplex. Sinds kort is er een nieuwe buurman komen wonen. De dames zijn tot over hun oren verliefd op de nieuwe buurman en vinden zichzelf de ware voor hem. Ze laten hem kiezen.

Buurthuis ‘t Trefpunt

Het stuk wordt opgevoerd op zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 november in het Buurthuis ’t Trefpunt, Holthe 3A in Beilen. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. In verband met het beschikbare aantal zitplaatsen is reservering vooraf gewenst. Dat kan via Erna Stikkelorum-Hastrich: 0593-523118, ernahastrich@hotmail.com en via Gerie van Kampenhout-Van Pelt: 0593-523446, hvkampenhout@planet.nl.