Bovensmilde twee dagen lang in het teken van een gezellige kerstmarkt

Bovensmilde - De Meestershof houdt dit jaar samen met Wij Zijn Bovensmilde maar liefst twee dagen kerstmarkt, op vrijdag 13 december van 16.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 14 december van 11.00 tot 16.00 uur.

Naast de vele kraampjes waarin de standhouders hun artikelen aanbieden, zijn er ook diverse optredens en vindt er meerdere keren een kerstbingo plaats. Ook is er weer een verloting en voor de inwendige mens kan men ook op de kerstmarkt terecht, zo zijn er onder andere weer oliebollen, kniepertjes, spekkedikken, broodjes knakworst/rookworst, snert, warme chocolademelk en Jägerthee. De markt is binnen, dus slecht weer kan geen spelbreker zijn.

Er zijn nog enkele tafels vrij. Voor informatie en reserveren kan men contact opnemen met Ina Snijder via ina.snijder@gmail.com of 06-14416578.

Kerstdisco

Op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur vindt er een kerstdisco plaats voor de kinderen tot 12 jaar, in de hal tussen de Meestershof en de Walhof. Entree is gratis en voor de kinderen is er ranja en iets lekkers.