Ruiter Brunsting doet het uitstekend in Tolbert

Stroomruiter Robin Brunsting presteerde met zijn pony Sympaty uitstekend in Tolbert. In de klasse L cat. D/E won hij na een foutloze rit en een foutloze barrage. In het tweede parcours, een twee-fasen wedstrijd, werd hij vierde.

 Daneé Vos legde met haar pony Tenky du St. Georges in Veeningen ook twee springparcoursen foutloos af en werd tweede. In Noord-Sleen reed Jessy Jansen met Dempsy Django twee proeven in de B dressuur. Met 202 en 206 punten werd Jessy tweemaal tweede.

Afgelopen weekend reden Annerieke en Rosanne Zinger in Lonneker hun derde selectiewedstrijd om de Twente Cup 2019. Na de wedstrijden in Ambt-Delden en Rijssen plaatsten de zussen zich voor de halve finale in Lonneker. Rosanne reed met haar pony Miss Alinda foutloze parcoursen en strakke barrages. Dit resulteerde in een derde prijs in de klasse L.

Annerieke Zinger mag zich met haar pony Chanel laten zien in de grote finale, klasse M die op 7 december wordt gereden in Saasveld.

Zaterdag startte Nikki-Fleur uit Smilde haar pony's Dublin en M&M op het Pompoenenconcours in Sonnega. Met Dublin won ze, in de snelste tijd in een foutloos parcours. Ook met M&M was ze foutloos en snel, met M&M eindigde Nikki-Fleur op de tweede plaats. Zondag was Nikki-Fleur met Dublin op Indoor Tolbert. Ook hier won deze combinatie, in een foutloos parcours en in de snelste tijd.