Verkoop Drentse bollen voor goed doel

Westerbork - In de zomer van 2020 gaan 5 jongeren uit Westerbork op project met World Servants. Arjan en Hanneke Vaatstra gaan naar Ecuador om een cacaocentrum te bouwen. Marjan Nijmeijer gaat naar Brazilië om een gemeenschapsruimte te bouwen en Julian en Elise Jonkers gaan naar Rwanda om een kleuterschool met keuken en latrines te bouwen.

Om deze projecten te realiseren, wordt van de jongeren een bijdrage verwacht voor de bouwmaterialen. Door middel van acties hopen de jongeren het bedrag bij elkaar te sparen. De eerste actie is de Drentse Bollenactie. Van 25 november tot en met 4 december komen de jongeren aan de deur met het verzoek een Drentse Bol van bakkerij Jordy Schepers te bestellen. Vanaf 12 december worden de Drentse Bollen bezorgd.

Overmaken en bestellen

Wie geen Drentse bol wil bestellen, maar de jongeren wel wil steunen, kan een bedrag overmaken op NL 93 RABO 0320 8941 69 ten name van World Servants Westerbork. Mochten de jongeren niet langs zijn geweest om de Drentse bollen te verkopen, dan zijn ze ook te bestellen via wswesterbork2020@gmail.com.