Doe mee met de kerstwandeling van Zomeraktiviteiten

De vrijwilligers van Stichting Zomeraktiviteiten Westerbork houden zondag 22 december een kerstwandeling. Deelnemers lopen een mooie route van circa 6 km rond Westerbork. De wandeling wordt muzikaal omlijst door verschillende groepen midwinter(hoorn)blazers.

De start is dit jaar bij Hotel Ruyghe Venne, versnaperingen zijn tijdens de wandeling in het centrum van Börk waar Winterbork plaatsvindt. Daar krijgen de wandelaars een kop snert aangeboden, bij Jumbo Vinke.

De wandeling gaat over onverharde paden/wegen. Deelnemers worden geadviseerd waterdichte schoenen/laarzen te dragen. De wandeling is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De wandeling begint tussen 12:00-13:30 uur.

De finish is op de winterfair in het centrum.

Na afloop kunnen deelnemers gebruikmaken van een diner aanbieding (plate) van de Ruyghe Venne. Daar maken deelnemers bij een verloting tevens kans op leuke prijzen met het deelnamebewijs.

Vooraf aanmelden met korting kan door te mailen naar info@zomeractiviteiten.nl of bel met Hennie Bork via 06 30 61 26 44 (Aanmelden kan tot en met 20 december).

Meedoen zonder vooraf aanmelden kan ook, maar dan is er geen sprake van een korting. Op vertoon van de Gele Vriendenkaart ZAW 2019/2020 is er sprake van een extra korting. Kinderen tot en met 12 jaar gratis.