Ontmoeten en ontdekken bij Alpha-cursus

Beilen - In het nieuwe jaar start weer een Alpha-cursus in Beilen. De deelnemers gaan samen op zoek naar de antwoorden op levensvragen en ontdekken wat het christendom inhoudt.

Ds. Magda Hazeleger: ‘De avond begint met een maaltijd, het moment om elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Na de maaltijd is er een inleiding over een inspirerend onderwerp. Daarna is er ruimte om vragen te stellen en van gedachten te wisselen.’

Ontdekken

De Alpha-cursus bestaat uit twaalf avonden en een zaterdag. Iedere avond staat een ander onderwerp centraal. Donderdag 9 januari wordt een informatieavond gehouden over de Alpha-cursus in Beilen. Tijdens deze bijeenkomst, vanaf 20.00 uur in het Wilhelmina zalencentrum), wordt uitleg gegeven over de inhoud en de opzet wordt afgesproken op welke avond de Alpha-cursus plaatsvindt. Het is de bedoeling dat de Alpha-cursus in de week van 20 januari start.

Meer informatie

Wie belangstelling hefet of meer wiil weten, kan contact opnemen met ds. Magda Hazeleger: 0593-769036 of alphacursusbeilen@gmail.com.