Winterbörk biedt WK Kerstcurling en nog veel meer

Op de kortste dagen van het jaar kan het publiek in Westerbork genieten van Winterbörk. Op 21 en 22 december houdt de OVW (ondernemersvereniging Westerbork) samen met Horeca Westerbork een gezellige, sfeervolle avond en middag met vertier voor jong en oud. Het WK Kerstcurling is een van de vele activiteiten.

Er van alles te doen en te beleven. Zo kan het publiek zich laten informeren over verschillende goede doelen en deze ondersteunen. Maar bezoekers kunnen op het BG van Weezelplein onder het genot van een kopje koffie, glühwein of iets dergelijks ook genieten van gebakken champignons, oliebollen en snert. Luisteren of meezingen met de kerstliederen onder leiding van Het Gelegenheidskoor op zaterdag en Popkoor de Diva’s (zondag) kan eveneens.

Maar dat is nog niet alles. Femke Meijberg en Leontine Kruis verzorgen de prachtige voorstelling ‘een Gezellige Kerst’. Ook heeft de organisatie gedacht aan de jonge bezoekers. Kinderen kunnen dieren knuffelen, een gratis ritje maken in de kindertrein of klauteren in de ‘funcar’. Verder is er voor de sportievelingen het WK Kerstcurling, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Op zondag 22 december kunnen bezoekers hun bezoek aan Winterbörk combineren met de kerstwandeling van Stichting Zomeractiviteiten.

Winterbörk is te bezoeken op zaterdag van 17.00-21.00 uur en op zondag van 13.00-17.00 uur op het BG van Weezelplein.