Publiek geniet van een sfeervolle Kerstmarkt

Van grote drukte op de Kerstmarkt was aan het eind van de vrijdagmiddag nog geen sprake. Wel was er sprake in Beilen van een gemoedelijke en gezellige sfeer. Niet alleen onder de bezoekers, maar ook bij de standhouders.

Onder de bezoekers kleine Kevin, die samen met zijn grootouders uit Diever een bezoekje bracht aan Beilen. ‘Opa, daar! Daar wil ik naar toe. Mag dat?’ Opa en oma knipogen naar elkaar en lopen samen met de kleine naar de levende kerststal in de Passage tussen de Aldi en de Brinkstraat. De grootouders vertellen dat ze sinds twee jaar jaarlijks even naar Beilen rijden om de Kerstmarkt te bezoeken: ‘Ons jaarlijks uitje met onze kleinzoon. Hij vindt het prachtig met al die lichtjes en de dieren.’

Even verderop, nabij de Action, vermaakt de jeugd van Scouting ook kinderen. Daar was het eveneens gezellig druk met jeugd. En natuurlijk was er nog veel meer te zien met veel stands, een grote variëteit aan goederen, een kerstman en een arrenslee. Zo maar een greep uit een gezellig aanbod op de Beiler Kerstmarkt.