Smilde'94 schenkt opbrengst bingo aan Team 3 Little Birds

Het duurt nog even voordat op 4 juni 2020 voor de vijftiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez worden beklommen. Toch vinden her en der al acties plaats om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Eén van de deelnemende teams is ‘Team 3 Little Birds’ uit Smilde. De plaatselijke voetbalvereniging hield vrijdag een bingo voor dit goede doel.

Teamcaptain is de 14-jarige Thomas Hegen uit Smilde. In augustus van dit jaar is bij hem botkanker geconstateerd, waarvoor hij momenteel een zware en langdurige behandeling ondergaat. Voetbalclub Smilde’94, waar Thomas lid van is, heeft vrijdagavond in samenwerking met Jumbo Pepping in Smilde een kerstbingo gehouden. De opbrengst hiervan is voor Team 3 Little Birds. Zaterdag werd de opbrengst van zestienhonderd euro aan Thomas overhandigd door een delegatie van beide sponsoren en dat leverde blije gezichten op bij Thomas en zijn team.

Uiteraard zijn donaties aan het team welkom, iedere euro telt immers. Doneren kan via de link www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/3-little-birds. Bedrijven die het team willen sponsoren kunnen terecht op www.thomashegen.nl/SPONSOR-WERVING.