Stem hier op uw sporthelden

De gemeente Midden-Drenthe houdt op vrijdag 24 januari een Sportpodium in 't Hoalerhoes in Hooghalen.

Tijdens deze feestelijke sportavond wordt bekendgemaakt wie gekozen zijn tot sportvrouw, sportman en sportploeg 2019 van de gemeente Midden-Drenthe en wie talentenprijzen en de prijs 'Sportvereniging met Ster' ontvangen. Alle genomineerden worden gepresenteerd en verder bevat het programma een optreden van InXtenso Mini en Formatie Zuid. Het Sportpodium wordt gepresenteerd door Wim Boer. 

De winnaars in de categorieën sportvrouw, sportman en sportploeg worden gekozen door de stemmen van het publiek en een deskundigenjury bij elkaar op te tellen. Hieronder kunt u stemmen op uw favorieten van dit jaar. U kunt stemmen tot en met 12 januari.

De winnaars mogen de gemeente Midden-Drenthe vertegenwoordigen op het Sportgala Drenthe, dat op maandag 9 maart gehouden wordt in het Atlastheater in Emmen.

Er zijn ook vier sporttalenten genomineerd. Op de sporttalenten kan niet gestemd worden; zij worden tijdens het Sportpodium gepresenteerd. Een jury bepaalt wie de gemeente Midden-Drenthe mag vertegenwoordigen op het Drents Sportgala. De genomineerden zijn:

1. Ruud Junior Nagengast (wielrennen)
2. Louise Diekema (turnen)
3. Willemijn Sijbenga (paardensport)
4. Kyra Hingstman (paardensport)

Het Sportpodium Midden-Drenthe wordt mede mogelijk gemaakt door: