Autoshop Wildeboer op de toekomst gericht

Beilen - Autoshop Wildeboer is naast een shop een volwaardig garagebedrijf en een begrip in de regio. Menig autobezitter is wel eens in de zaak geweest voor autolampen of een ander onderdeel. Of heeft zijn/haar auto laten repareren of een APK laten doen door een van de vier monteurs.

Het kan allemaal bij dit 31 jaar oude bedrijf aan de Hanekampen 21A en je treft meestal het vertrouwde gezicht van eigenaar Benny en sinds januari 2017 zoon Simon.

Met ingang van 1 januari 2020 komt ook zoon en broer Marcel het team versterken. Benny en Simon, mannen met hart voor het autovak en van jongs af bezig met auto’s, zo ook Marcel maar dan meer op het gebied van de verkoop van auto`s. Marcel gaat zich voornamelijk bezig houden met de in- en verkoop van auto`s en alles wat daar mee te maken heeft. Door alle ervaring die Marcel de laatste tien jaar heeft opgedaan in andere bedrijven, waar hij altijd met veel plezier gewerkt heeft, is het een logische stap om nu voor zichzelf te beginnen.

Garage & Autoshop Wildeboer blijft uiteraard het bedrijf zoals iedereen is gewend maar nu dus met een extra service voor mensen die op zoek zijn naar een andere auto. De occasionpagina van de website, autoshopwildeboer.nl, is inmiddels aangepast.