Oliebollenbakker volop in productie

Beilen Sinds enkele weken komt de geur van oliebollen je weer tegemoet, als je de parkeerplaats bij Jumbo in Beilen aan de Ventweg op rijdt. Dat is ook het geval sinds verleden weekend in Westerbork op de parkeerplaats aan de Roessinghkamplaan, naast Snackpoint.

De afgelopen periode worden de traditionele oliebollen, krentenbollen en smakelijke vulbollen alweer goed gegeten. Ook weten bedrijven de oliebollen van Striethouldt te waarderen en bestellen deze in een mooie luxe geschenkdoos met daarbij een persoonlijke boodschap voor relaties in Nederland.

Het is altijd weer een gezellige tijd, vindt Lorenz Striethouldt en hij denkt dan weer terug aan de tijd dat hij op 14 jarige leeftijd is begonnen als balen meel sjouwer en later oliebollenbakker werd, nu toch alweer ruim 30 jaar geleden. ‘Wij bakken de traditioneel ouderwets lekkere oliebol en huisgemaakte appelflappen, gemaakt van echte mooie dikke goudrenetten, die zijn zo lekker.’

Naast de oliebollen is het ook een mooie drukke tijd in de catering en hebben ze al diverse Kerstborrels- en diners mogen verzorgen, nog een paar dagen en dan na de Kerst is het de focus op de vele oliebollen die gebakken worden. Het team begint op tijd te bakken voor de grote bestellingen bij diverse bedrijven en (zorg)instellingen. Vanaf 07.30 uur staan de eerste klanten voor de gezellige kraam om hun bestelling op te halen en zien we zelfs sommige in de middag weer terugkomen, omdat ze zo lekker zijn.

Voor meer informatie en bestellingen kijk op de site.

www.oliebolbestel.nl