Badmintonvereniging BC Westerbork houdt een open avond

Badminton is een ideale sport voor iedereen die wat aan de conditie wil doen, om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te bewegen. Op maandag 27 januari wordt door badmintonvereniging BC Westerbork een ‘open avond’ gehouden. Die avond kunnen mensen die op zoek zijn naar een leuke sport kennismaken met badminton.

Zowel jeugdspelers als volwassen spelers kunnen geheel vrijblijvend met de sport en de vereniging kennismaken. Er wordt die avond gespeeld middels het toss-systeem. Deelnemers staan dus nooit alleen aan de kant en spelen samen met de andere aanwezige badmintonners. Het spelen is uiteraard voor de lol en is niet in toernooivorm.

De ontvangst is vanaf 19:00 uur, het spelen is van 19:15-21:30 uur. Er worden steeds potjes van 15 minuten gespeeld. Binnen de intervallen van 15 minuten kunnen deelnemers beginnen en stoppen wanneer ze willen.Deelnemers zijn sportschoenen (zonder zwarte zool) nodig, evenals sportkleren. Rackets en shuttles zijn, indien nodig, aanwezig. In de sporthal is een kantine en uiteraard is er gelegenheid tot douchen. BC Westerbork speelt in sporthal ‘de Börkerkoel’ in Westerbork.

www.bcwesterbork.nl