De huidige trends op het gebied van herenhorloges

Aangeboden door: WowWatch

Wil je graag een nieuw herenhorloge voor jezelf kopen, maar weet je niet zo goed wat nu eigenlijk een beetje de trends zijn op het gebied van horloges? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De huidige, nieuwste trends op het vlak van herenhorloges staan hieronder namelijk op een rijtje. Bekijk ze dus gauw.

Opvallen met minder

De moderne man wil graag een stoer horloge, maar de huidige trend is dat veel horloges vrij minimalistisch zijn. Van daaruit zijn de stoere minimalistische horloges ontstaan. Deze hebben een wat grovere band en ook het uurwerk is iets groter en steviger. Toch zitten er weinig toeters en bellen aan, om toch mee te gaan met de minimalistische trend. Zo val je op met een minimalistisch horloge!

Drie wijzers

Na de opkomst van smartwatches willen veel mensen juist weer terug naar toen. Daarom zijn horloges met drie wijzers de afgelopen tijd erg populair geworden. Ze symboliseren namelijk het enige wat er voor nodig is om de primaire functie van een horloge te gebruiken: namelijk het aflezen van de tijd. Dit lukt namelijk meer dan prima met slechts drie wijzertjes.

Meer blauw en minder zwart

Zwart is jarenlang een belangrijke en populaire kleur geweest met betrekking tot horloges, maar dit moet nu wijken voor de kleur blauw. Overal is dit terug te zien en ook met betrekking tot horloges begint de blauw in plaats van zwart trend steeds meer op te vallen. Er zijn inmiddels wel een miljoen verschillende blauwe tinten op wijzerplaten en horlogebanden terug te vinden, waardoor er ook voor jou ongetwijfeld een perfect exemplaar tussen zit.

Vintage is terug

Tot slot is de vintage trend weer helemaal terug. Kun je geen mooi vintage horloge vinden? Dan zijn ook nieuwe retro exemplaren helemaal goed. Beiden doen denken aan een tijd waarin alles simpeler was en horloges nog van degelijke en bijzondere kwaliteit waren. Natuurlijk waren er vroeger ook goedkope horloges van slechte kwaliteit, maar de vintage horloges en retro horloges laten ons graag iets anders geloven. Koop dus gerust een retro of vintage exemplaar wanneer je op zoek bent naar een horloge, want deze trend komt altijd weer terug!

Een horloge uitzoeken dat goed bij je past

Ben je op zoek naar een horloge? Het belangrijkste is dat het horloge bij je past en dat je deze zelf mooi vindt. Laat dit dus ook het zwaarst meewegen bij het uitzoeken. Succes!