Kom ook lunchen bij IJssalon Fledderus

Ijssalon Fledderus aan de Raadhuisstraat in Beilen heeft een kleine metamorfose ondergaan. De ijsvitrine heeft even plaatsgemaakt voor nieuwe meubels en zo ontstond een leuke lunchroom.

In de knusse salon staat een royale bank waar klanten heerlijk kunnen zitten. Ondernemer Baukje Elzinga: ‘Geniet van diverse belegde broodjes of huisgemaakte soep. Alle klassiekers staan op de kaart, van een broodje gerookte kip tot de caprese. Maar ook Baukjes favoriet: een brioche bol met vanille ijs, citroen-olijfolie en zeezout. Echt het proberen waard!’

Zoals de klant ook gewend is bij de ijssalon, alle producten zijn van de hoogste kwaliteit. En uiteraard komen de broodjes en het gebak van bakkerij Fledderus, want ook voor koffie met gebak is de klant op het goede adres.

De aanwezige barista, koffiespecialist, zet met veel plezier Beukenhorst koffie voor de klant. Van woensdag tot en met zaterdag is de salon open voor een lunch, koffie met gebak, crêpes of warme wafels. Ook kunnen belegde broodjes meegenomen worden. En voor alle ijsfans: in het voorjaar komt de ijsvitrine gewoon weer terug.