Vermaak en lekker eten is nog steeds een goede combinatie

Traditiegetrouw vindt op de derde zaterdag van januari de Winter Wende plaats in Beilen. Ook nu weer. De zevende editie werd zaterdagavond een daverend succes.

Het concept van dineren met vermaak in zeven Beiler horecagelegenheden was ook dit jaar een groot succes. Maar liefst 450 bezoekers genoten van een magische avond.

Jeugdcircus Bombari deed iedereen verstommen met een gewaagde fakir act. Cave Canem zette met akoestische rock covers iedere tent op zijn kop. Aanstormend talent Lisa Ploeger wist met gevoelige liedjes het publiek aan haar te binden. De mannen op leeftijd van Erin Go Bragh speelden vol overgave Ierse en Schotse ballades. De Amsterdamse Greetje de Oude speelde feestelijke Jordaanse muziek op haar accordeon en tenslotte maakten de huisartiesten Margaretha Kleine, Mitch Durbank en Camiel Hemminga het feestje compleet.

Henk Berghuis en Harold Kamps van Beleef Beilen spraken na afloop van een daverend succes: ‘Het contract met Beleef Beilen hebben we voor een jaar verlengd. Dit betekent dat de 18e Winter Wende-aovend in 2021 een feit is en plaatsvindt op zaterdag 16 januari.’

Kamps en Berghuis organiseerden dit evenement samen met een trouwe groep vrijwilligers in samenwerking met de Beiler horeca.