VakantieXperts houdt inspiratiebeurs

Westerbork - Heb je vakantieplannen? Dan is er goed nieuws, want VakantieXperts Beilen houdt dinsdag 28 januari vanaf 19:00 uur weer haar vakantie- inspiratie- beurs in hotel/restaurant de Ruyghe Venne in Westerbork.

‘Gedurende de avond worden doorlopend presentaties gegeven met film, foto’s en informatie over de bestemmingen door de verschillende reisorganisaties,’ aldus Anita Hoogenberg, eigenaar van dit reisbureau.

Volgens haar is er een duidelijke tendens waarneembaar: `Je merkt dat de vraag naar persoonlijk contact met een betrouwbaar advies en service toeneemt. Ook na het omvallen van de reisorganisatie Thomas Cook met onder andere de merken Neckermann en Vrij Uit bleek de toegevoegde waarde om de reis bij het reisbureau te hebben geboekt. We hebben de vakanties van onze klanten zonder bijbetaling omgeboekt bij  andere reisorganisaties.’

De ervaren medewerksters Karen, Shirly en Anita van het reisbureau nemen graag de tijd voor bezoekers om de vakantie te bespreken. Hoogenberg: ‘Je kunt eenvoudig via de website, telefonisch of per mail een afspraak maken om een vakantie te bespreken. Natuurlijk kan een aanvraag ook per mail worden gesteld voor mensen die geen tijd hebben om langs te komen, dan wordt er via de mail een reisvoorstel op maat aan de hand van wensen en budget doorgestuurd. Een reis reserveren via het reisbureau duurder? Eerder voordeliger want in het reisbureau is de mogelijkheid om reizen met elkaar te vergelijken, ook via reisorganisaties die niet online te boeken zijn.’

Presentaties

Tijdens de beurs worden presentaties van circa 40 minuten gegeven. Bezoekers komen meer te weten over de Kanaaleilanden (vanaf Groningen Airport), Sunair Vakanties, de exotische mix van Britse traditie en Franse charme, Fox Verre Reizen van de ANWB of het Amerika van Tenzing travel.

Zelf vertellen over uw favoriete vakantiebestemming? Ook dat kan. Bezoekers kunnen als ze zelf enthousiast zijn over een vakantiebestemming hun eigen fotoboeken meenemen en anderen hierover vertellen. Hiervoor wordt ruimte vrij gemaakt op de vakantiemarkt.

De beurs is op dinsdag 28 januari in de Ruyghe Venne aan de Beilerstraat 24A in Westerbork begint om 19:00 uur. Als u graag het programma wilt ontvangen van de presentaties, dan kunt u contact opnemen met het reisbureau
VakantieXperts Beilen via 0593-524643 of via de mail beilen@vx.nl

De entree is zoals altijd gratis. `De beurs is overigens niet alleen bedoeld voor vaste klanten, maar voor iedereen die belangstelling heeft voor reizen.