Jubileumfeest Hoogersmilde met versierde straten en optocht

Het jaarlijkse dorpsfeest in Hoogersmilde is dit jaar van 12 tot en met 16 augustus.

Tjerkje Kuiper, namens de organisatie: ‘Dit willen we graag groots vieren met een uitgebreid programma, waaronder een toneelavond, versierd dorp en een optocht. Onder een versierd dorp verstaan wij, versierde straten, huizen, tuinen. Daarnaast willen we een optocht organiseren, waar tevens prijzen aan zijn verbonden. Voor deze optocht is het toegestaan om alles te gebruiken wat zich voort kan bewegen. Dit kan uiteen lopen van wagens, fietsen, grasmaaiers, trekkers, kinderwagens, paarden etcetera. We hopen dat jong en oud hieraan wil deelnemen.’

De uitdaging is simpel. Iedereen kan meedoen, of je wel of geen inwoner bent van Hoogersmilde. Iedereen wordt uitgedaagd om een mooi feestje te bouwen in Hoogersmilde. Er is wel een thema verbonden aan de festiviteiten en dat is ‘Sport’, het maakt overigens niet uit welke sport uitgebeeld wordt. De optocht wordt bij voldoende deelname op zaterdagmiddag 15 augustus gehouden. Mocht er te weinig animo zijn, dan vervalt de optocht.

Om een indicatie te krijgen van de hoeveelheid deelnemers is opgave nodig. Graag voor 1 april via de mail: tjerkjekuiper@gmail.com of appen: 0611641862.