Vrijheidsoptocht in Börk krijgt langzaam maar zeker vorm

In het kader van ‘75 jaar Vrijheid’ Westerbork wordt in Westerbork op 8 april een Vrijheidsoptocht gehouden. Diverse buurtverenigingen, buurdorpen en enkele andere clubs hebben zich al aangemeld voor deze vrolijke optocht, die in het teken van ‘Vrijheid’ staat.

De optocht begint om 18.30 uur en rijdt van west naar oost en daarna van oost naar west. Het wordt een vrolijke, kleurrijke optocht, met versierde wagens, karren, bakfietsen, versierde fietsen, lopende groepen, etcetera. Het geheel wordt opgeluisterd met vrolijke muziek van onder andere korpsen en een dweilorkest.

De organisatie is positief over het enthousiasme van de buurten en buren, maar hoopt dat nog meer buurten, verenigingen, sportclubs, goede doelen zich aangesproken voelen en ook wat leuks bedenken voor deze optocht. Hierbij wordt ook nadrukkelijk gedacht aan straten of buurten zonder buurtvereniging.

Het verkrijgen van informatie voor de Vrijheidsoptocht kan bij Marieke de Kleer tel: 0651785577. Ook kunnen belangstellenden zich daar aanmelden.