Auto Palace: de nieuwe Opel-Dealer

HOOGEVEEN Auto Palace Hoogeveen is de nieuwe Opel Dealer voor Hoogeveen en omstreken. Auto Palace Groep heeft 18 vestigingen in midden en noord Nederland met tien verschillende auto merken. Auto Palace Hoogeveen is nu één van de vier locaties waar óók het merk Opel vertegenwoordigd wordt.

Op 3 februari begint het veertiende Opel Big Event en auto Palace Hoogeveen heeft daarom de gehele maand februari uitgeroepen tot Actiemaand. The Big Event is de inruilsensatie van Opel met 2000 euro extra inruilpremie en 500 euro tankpas voordeel. Bovenop deze actie mag de klant kiezen bij aankoop van een Opel (nieuw of gebruikt boven de 7.500 euro) voor een flatscreen, een diner voor vier personen of een set winterbanden. Als klap op de vuurpijl kunnen alle bezoekers meedingen naar een gratis jaar rijden in een nieuwe Opel Corsa. Kortom : Februarimaand is Actiemaand bij Opel Auto Palace Hoogeveen.

Natuurlijk kan de klant nu de nieuwste modellen komen bekijken in de showroom aan de Buitenvaart 2102 in Hoogeveen. De compleet vernieuwde Opel Corsa, de nieuwe Opel Astra en de nieuwe Opel Insignia staan klaar. Vanzelfsprekend heeft Opel Electrische varianten en wel de Opel Corsa-E en de Opel Ampera-E. Beide modellen kunnen zakelijk gereden worden tegen acht procent bijtelling. Natuurlijk is ook de complete bedrijfswagenlijn te bekijken: De Opel Combo, De Opel Vivaro en de Opel Movano. Ook hiervoor geldt Februarimaand is Actiemaand.