Het bedrijfspand als visitekaartje

Aangeboden door: De Projectinrichter

Projectinrichting is allang niet meer alleen het kiezen van de juiste kantoormeubelen. Hoewel het accent ogenschijnlijk nog steeds ligt op de Randstad kiezen steeds meer ondernemingen voor een kantoor of bedrijfspand bij u in de regio. En dat is niet zo gek, want deze regio biedt voor ondernemers veel voordelen.

Zo zijn veel grote steden in Duitsland - toch een van onze belangrijkste handelspartners - van hieruit prima te bereiken met de auto. Ook de bereikbaarheid binnen deze provincie is vaak beter dan in de Randstad dankzij een lagere filedruk. En, last but not least, men krijgt hier veel meer vierkante meters voor hetzelfde geld als in de Randstad. 

Vooral dat laatste biedt mogelijkheden voor bedrijven om zich te onderscheiden. Want al leven we in het digitale tijdperk, het kantoor is nog altijd een belangrijke manier van presenteren richting  zakenrelaties. Sterker nog: juist nu is het belangrijker dan ooit om aandacht aan de kantoorinrichting te besteden. In navolging van bedrijven als Google en Apple - die van hun bedrijfspanden heuse speeltuinen maakten voor hun medewerkers - is het inmiddels in de mode om van de werkplek een tweede thuis te maken. 

En daarbij gaat het allang niet meer alleen om het vinden van de juiste kleur Vitra bureaustoel of de perfecte plant voor die ene kale hoek. Om u een idee te geven: marktexpert De Projectinrichter biedt naast projectinrichting met kantoormeubelen meer mogelijkheden. 

Duurzaamheid centraal 

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema. Consumenten geven steeds vaker de voorkeur aan producten die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Een gevolg daarvan is dat het ook voor bedrijven van belang is om zich op een duurzame manier te presenteren. Dat begint natuurlijk al bij de kantoorinrichting. 

De Projectinrichter biedt daarom diverse diensten aan die ervoor zorgen dat kantoormeubilair langer mee kan gaan. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan levensduurverlengend onderhoud of specialistische reiniging. Daarmee wordt aangesloten bij de circulaire economie, waarin het de doelstelling is om zo min mogelijk grondstoffen verloren te laten gaan. 

Ook een nieuwe inrichting wordt verzorgd met meubilair dat voldoet aan circulaire eisen. Bovendien heeft de klant de mogelijkheid om te kiezen voor refurbished kantoormeubilair, of voor het leasen van de meubelen. 

Kantoormeubelen leasen

Goedkoop is vaak duurkoop, zeker als het om kantoormeubelen gaat. Iedereen begrijpt wel dat een keukentafel van een paar tientjes minder geschikt is om aan te werken dan een verstelbaar bureau van het vooraanstaande merk Voortman. Toch kan het voor startende ondernemingen verleidelijk zijn om voor een lager segment te kiezen. 

Het kan dan een goede oplossing zijn om het kantoormeubilair te leasen. In plaats van het volledige bedrag voor de kantoorinrichting in één keer te moeten ophoesten, wordt het voor een maandelijks bedrag in lease genomen. Zo hoeft een startende onderneming niet al het kapitaal uit te geven aan de inrichting van het bedrijfspand en kan er tegelijkertijd toch zuinig worden omgegaan met de kersverse werknemers. 

Ook het leasen van kantoormeubilair draagt bij aan de duurzaamheid van de projectinrichting. Na afloop van het leasecontract bepaalt u namelijk of u de kantoorinrichting overneemt, de leasetijd verlengt of het kantoormeubilair retourneert. In het laatste geval kan het op circulaire wijze worden verwerkt. 

U ziet het: er is heel veel mogelijk om kantoorinrichting aan te laten sluiten bij specifieke wensen. Enthousiast geworden? Op de website van De Projectinrichter vindt u niet alleen een breed aanbod van kantoormeubelen, maar ook experts die voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken voor een projectinrichting op maat.