Culinair dineren voor het goede doel

Zes jongeren uit Westerbork gaan komend zomer met World Servants naar Brazilië, Ecuador en Rwanda. In deze landen gaan deze jongeren samen met de bevolking aan de slag, met als doel een betere toekomst voor de plaatselijke bevolking. Hiervoor is veel geld nodig. Daarom houdt de World Servants groep Westerbork op 14 maart in samenwerking met chef – kok Jelle Schepers een culinair viergangendiner in De Voorhof.

Voor €29,50 krijgt de bezoeker een 4-gangenmenu. Het voorgerecht bestaat uit een proeverij van bloemkool met gerookte forel. Vervolgens is er komkommersoep met gepofte spek. Hierna zal het hoofdgerecht sparerib van kalf, gelakt met appelstroop en puree van pastinaak met in bier gestoofde witlof bereid worden. Tot slot wordt het menu afgesloten met arretjescake met sinaasappel en munt.

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, met een kindermenu voor €15. Voor hen is er tomatensoep en het hoofdgerecht bestaat uit kip met patat en appelmoes. En ook voor hen tot slot een arretjescake met sinaasappel en munt als dessert.

Aanmelden voor het diner of meer informatie: mail naar wswesterbork2020@gmail.com of via de actiepagina www.worldservants.nl/actieplatform/actie/4-gangendiner. Voor deelname aan het diner is aanmelding verplicht.

Financieel steunen kan via www.worldservants.nl/westerbork of via NL93 RABO 0320 8941 69.