Degradatiezorgen voor FIT Boys nemen toe

Het restant van de gestaakte wedstrijd Hollandscheveld tegen FIT Boys moest zaterdag afgewerkt worden. Na een blessure en bij een stand van 1-1 werd destijds de wedstrijd stilgelegd. Hollandscheveld bleek zaterdag te sterk en de Beilenaren keerden met lege handen huiswaarts.

In de 47e minuut kreeg Hollandscheveld-spits Matthijs Snippe veel te veel ruimte van de FIT Boys-verdediging en scoorde in de lange hoek de 2-1. Nog geen 5 minuten later liet FIT Boys-keeper Peterjan Oosting zich verrassen en Robin Bijl mocht de 3-1 aantekenen. Naarmate de tweede helft vorderde pakte FIT Boys wel het initiatief en was scherp. Aan de andere kant stond de deur voor de Hollandscheveld-aanvallers vaak ook wagenwijd open en had het ook nog gemakkelijk 4 – 1 en 5 – 1 kunnen worden. Maar ook FIT Boys kreeg kansen, de grootste voor Jonathan Schans. Ruud Seubring slingerde de bal voor en bij de tweede paal leek hij de bal binnen te werken. Dat bleek echter niet het geval en zo bleef de stand ongewijzigd.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benjamins bleef FIT Boys gedesillusioneerd achter en zijn de degradatieproblemen nog groter geworden. Mocht FIT Boys de inhaalwedstrijden tegen BSVV en CSVC winnen, dan kan het maar één plek stijgen. De plaatsen 11 en 12 zijn te ver weg.

Zaterdag 29 februari speelt FIT Boys om 14:30 uur in Bovensmilde tegen nummer 11 BSVV.