Springlevend: Voortman Buitenleven en Voortman Badkamers Keukens en Tegels

Pesse - Albert Staal, ondernemer en eigenaar van Voortman Badkamers, Keukens en Tegels én van het in het voorjaar geopende Voortman Buitenleven, is trots op zijn bedrijf. „De uitbreiding van ons aanbod met het buitenleven-assortiment, was een goede keuze. Buiten koken en leven zit in de lift en daar sluiten we met ons bedrijf heel mooi op aan.”

In mei openden Albert en zijn team ‘Voortman Buitenleven’. Een inspirerende showroom waar iedereen die van tuin- en buitenleven wil genieten, zijn hart kan ophalen. „Net zoals in de keukenshowroom geven we bij Voortman Buitenleven veel demonstraties. We merken dat het ‘belevingselement’ van grote waarde is. Wanneer je een keuken koopt -of dat nu voor in huis of in je tuin is-, wil je die het liefst in werking zien. Vandaar dat we kookdemonstraties geven.” Albert lacht als hij eraan toevoegt: „We houden zelf ook van koken, lekker eten en gezelligheid, dus wat is er dan leuker om je klanten ook te laten meegenieten?”

Ook de badkamershowroom kan op grote belangstelling rekenen. „We hebben echt de nieuwste snufjes en noviteiten op sanitairgebied. Verschillende stijlen en uitvoeringen; voor iedere smaak en ieder budget is er een badkamer te vinden.” Het is indrukwekkend wat er allemaal mogelijk is. Zoals de Geberit Aquaclean. Een toilet met ingebouwde douchestraal. Opvallend is het ontbreken van een spoelrand. Hierdoor is de wc beter schoon te houden en van zichzelf een stuk hygiënischer. „En wat te denken van de sunshower”, zegt Albert. Dat is heerlijk; douchen en zonnebaden tegelijk. Met een knipoog vertelt Albert dat er in het sanitairgedeelte geen demonstraties plaatsvinden. Dan wordt de ondernemer serieuzer. „Ik wil graag, als het kan, helder hebben dat het erg goed gaat met ons bedrijf. Veel mensen hebben gelezen of gehoord over het faillissement van Voortman in Pesse. Dat faillissement betreft niet onze bedrijven, maar een zelfstandige onderneming, van een andere eigenaar, die hiernaast gevestigd is. Heel erg vervelend, met name voor de betrokkenen. Maar het gaat dus niet om Voortman Badkamers Keukens en Tegels of Voortman Buitenleven; wij zijn springlevend!”