De 4 leukste tuinmeubels in 2020

Aangeboden door: Hovenier-Weetjes.nl

Met het voorjaar in zicht, is niets zo leuk als een opgefriste tuin. Een simpele manier om je tuin weer als nieuw te laten lijken, is door nieuwe tuinmeubels te kopen. Heb je hiervoor wat inspiratie nodig? Hieronder vind je de vier leukste tuinmeubels waarmee je van jouw tuin een luxe en comfortabele plek maakt.

Houten tuinbank

De houten tuinbank is een echte klassieker, die in 2020 weer zijn plekje in de Nederlandse tuinen gaat vinden. De tuinbank past bij de klassieke tuin, waar het straatwerk en haagjes centraal staan. Kies ervoor om de tuinbank subtiel te verwerken in de je tuinontwerp, door het bijvoorbeeld tegen je woning te plaatsen, of juist een prominente plek te geven als onderdeel van je zithoek. Zo vind je altijd een plek waar dit meubel tot zijn recht komt.

Aluminium tête à tête

Ben je op zoek naar een gezellige plek voor twee? Ga dan voor een aluminium tête à tête. Aluminium geeft je tuin namelijk een strakke en moderne look, die je eventueel opfleurt met kleurrijke kussentjes en accessoires. De tête à tête is hip én praktisch als je gezellig een wijntje in de tuin wil drinken met je partner of wil bijkletsen met een goede vriend. Deze stoel-tafelcombinatie is niet alleen enorm knus, maar komt op perfect tot zijn recht wanneer je niet zoveel ruimte hebt.

Wicker loungeset

Een loungeset is een echte musthave voor in de tuin. Er is immers geen betere plek om een dutje te doen of een goed boek te lezen dan op een lekkere loungebank. Door voor een loungeset van wicker te kiezen, ben je bovendien verzekerd van een natuurlijke uitstraling in je tuin. Wicker lijkt namelijk erg op rotan (dat helemaal hip is dit jaar) maar is een stuk beter bestand tegen weersomstandigheden. Hierdoor heb je extra lang plezier van je mooie loungeset.

Push- up parasol

Tot slot is een parasol hét item dat niet mag ontbreken in de tuin. Met een parasol zit je namelijk altijd veilig buiten, ook op een warme dag. Bovendien is het plekje onder de parasol de ideale plek voor de kinderen om te spelen of voor de huisdieren om lekker te slapen. De push-up parasol is een speciale parasol die je extra makkelijk uitklapt en eenvoudig alle kanten op kantelt. Met deze parasol zorg je dus voor gemak, comfort en altijd een schaduwrijk plekje in de tuin.