HHCombi boekt zwaarbevochten overwinning

De Pomperboys moesten zondagmiddag op bezoek bij Groen Geel in Groningen. Daar werd op het kunstgras een strijd uitgevochten, die in het voordeel van HHCombi uitviel: 3-4.

De gasten hadden het lastig op het kunstgras, maar gedurende de wedstrijd bleek dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Geralt Oostenbrink bracht zijn ploeg op voorsprong, maar deze stand bleef niet lang op het scorebord staan. Groen Geel deed wat terug met een zondagsschot, die in de kruising verdween: 1-1. Nadat Jan Jonker onderuit was gehaald in het strafschopgebied, mocht Erwin Brink plaatsnemen achter een penalty. Die schoot hij onberispelijk binnen: 1-2.

Na rust scoorde de gastheer al snel de gelijkmaker, in de kluts voor het doel verdween de bal in het net. Na een verre ingooi van Jacco Jan Eefting tikte Jan Jonker via binnenkant voet de bal achter de keeper: 2-3. Via een corner kopte Groen Geel raak en zo werd de stand weer op gelijke hoogte gebracht. Vlak voor het eindsignaal kreeg HHCombi een indirecte vrije trap toegewezen die door Tom Hidding binnen werd geschoten: 3-4.

Komende zondag speelt HHCombi uit tegen Amboina.