​Ondernemers, wij zijn er voor jullie en kunnen een mooi platform bieden!

De coronacrisis raakt ons allemaal. Niet alleen privé hebben we er mee te maken, maar ook zakelijk staan we voor een enorme uitdaging.

Er is behoefte aan communicatie om klanten te informeren over wijzigingen in de bedrijfsvoering in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan bezorging of afhalen van maaltijden, wijzigingen in openingstijden, bezorgservice, kortingsacties et cetera.

De behoefte is voor iedereen verschillend. Gelukkig zien we dat de onzekerheid ook veel creativiteit van bedrijven met zich meebrengt. Wij wíllen en kúnnen via de Krant van Midden-Drenthe het bereik bieden dat nodig is om de achterban te bereiken. Als we er samen de schouders onder zetten, dan komen we door deze moeilijke tijd heen.

Platform

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij richten een vaste, herkenbare pagina in op onze website en maken actief reclame voor deze pagina. In de krant, op onze website en via Facebook brengen wij deze pagina onder de aandacht. Zo kunnen we onze lezers en volgers op de hoogte brengen van de boodschap van uw bedrijf.

Want juist nu is zichtbaar blijven voor en communiceren met uw klanten erg belangrijk.

Dus laat van je horen en doe mee! Wij willen en kunnen met jullie meedenken! Het wordt een uitdagende tijd, maar samen staan we sterk en komen we hier doorheen.

Contact

Ondernemers uit de gemeente Midden-Drenthe kunnen meer informatie en advies contact op met de Krant van Midden-Drenthe via de mail:

Dennis Brakema: dennis.brakema@ndcmediagroep.nl