Inwoners Bovensmilde kunnen meedoen aan de Dorpsquiz

De Oranje Feest Vereniging Bovensmilde houdt de ‘Thuus blievn’ editie van de Dorpsquiz. In teams beantwoorden de deelnemers vanuit de eigen huiskamer vragen en voeren thuis opdrachten uit, in verschillende categorieën. Daarvoor kunnen zij hun computer, tablet en mobiel gebruiken.

Meedoen is simpel. Allereerst wordt een team gevormd van maximaal tien personen, dat kunnen gezinsleden zijn en/of dorpsgenoten. Niet leden van de Oranje Feest Vereniging kunnen en mogen ook meedoen.

Teams kunnen vanaf 3 april opgegeven worden via dorpsquiz2.ofvbovensmilde.nl. Met ingang van 9 april wordt vier weken lang op woensdag een serie vragen online gezet op de website. De antwoorden moeten elke week uiterlijk op zondag 18.00 uur doorgegeven zijn.

Op basis van de goede antwoorden wordt bepaald welk team gewonnen heeft. De stand wordt wekelijks bijgehouden op de website.

Na vier weken bekijkt de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde of de quiz op de een of andere manier een vervolg krijgt.

De vereniging houdt deze activiteit in de hoop dat de onderlinge sociale contacten op peil blijven en dat ook mensen die in een sociaal isolement dreigen te raken meedoen. Iedereen kan meedoen, de mensen hoeven hiervoor niet hun huis uit.