Oranje Feest Vereniging Bovensmilde houdt alternatieve Paaseierenzoektocht

BOVENSMILDE Omdat de jaarlijkse paaseieren zoektocht van Oranje Feest Vereniging Bovensmilde dit jaar niet door kan gaan, kunnen kinderen van 0 tot en met 7 jaar vrijdag 10 april, van 12.00 tot 17.00 uur, paaseieren zoeken op de site: www.ofvbovensmilde.nl.

Er zijn drie verschillende leeftijdscategorieën en elke leeftijdscategorie heeft zijn eigen kleur en grootte paasei die verstopt zijn op de website. Als je weet welk type paasei je moet gaan zoeken kun je gaan speuren. Het aantal dat gevonden wordt, kan door worden gegeven via het  antwoordformulier op de website.


Alle kinderen mogen meedoen aan het online paaseieren zoeken. Echter is het wel zo dat alleen de kinderen die lid zijn van de OFV kans kunnen maken op een prijs. Per leeftijdscategorie wordt prijs verloot onder de kinderen met het juiste aantal. De prijswinnaars worden op woensdag 15 april bekend gemaakt op de website en Facebookpagina.
Hou onze website en Facebookpagina in de gaten. 


Voor de oudere kinderen en volwassenen llanceert de vereniging10 april om 12:00 uur een wedstrijd paaseieren tellen op onze website.