‘Schoon Midden-Drenthe: dat doen we met elkaar!’ gekozen tot beste slogan voor een zwerfafvalvrij Midden-Drenthe

BEILEN - Uit maar liefst 60 ingestuurde slogans is de slogan van Rick Huizingh uit Beilen als beste slogan uit de bus gekomen. Uit de slogan komt goed naar voren dat iedereen verantwoordelijk is voor een schone leefomgeving.

De winnaar ontving zijn prijs, een bos bloemen en een cadeaubon, door de coronasituatie thuis. Wethouder Erjen Derks: ,,We wilden de prijswinnaar toch snel laten weten dat hij de winnende slogan had bedacht en daar hoort natuurlijk een prijs bij. Uiteraard komt de persoonlijke felicitatie op een later moment. En de slogan van Rick? Deze slaat precies de spijker op z’n kop. Wij zijn met elkaar verantwoordelijk voor het terugdringen van het zwerfafval in onze mooie gemeente. Ik vind het dan ook geweldig om te zien dat zoveel mensen gehoor hebben gegeven aan de oproep om een slogan te bedenken.”

Reactie winnaar

,,Erg leuk dat ik heb gewonnen! Ik vind een schone omgeving erg belangrijk. Niet alleen voor het straatbeeld maar ook voor het milieu. Ik hoop dat de campagne met deze nieuwe slogan heel veel inwoners aanspreekt en dat we met elkaar de verantwoordelijkheid nemen om Midden-Drenthe schoon te maken en te houden!", aldus Rick Huizingh.