Jouw bibliotheek is online open: van harte welkom!

Onze deuren zijn tijdelijk dicht, maar voor een goed verhaal hoef je de deur niet uit. Lees en luister via onze apps. En speciaal voor deze periode heeft de bibliotheek een cadeau voor je: twee gratis apps!

Nieuw: de ThuisBieb

Lees nu gratis met de app ThuisBieb. Download de app en kies uit 100 spannende, romantische, literaire of informatieve e-books. Lees bijvoorbeeld Rinkeldekink van Martine Bijl, het voetbalmagazine Hard Gras, De meeste mensen deugen van Rutger Bregman of Mindgym work-outs van Wouter de Jong.  

 

LuisterBieb

Lezen met je ogen dicht? Het kan met de gratis LuisterBieb-app. Meer dan 100 luisterboeken staan voor je klaar. Beluister eens De cursus omgaan met teleurstellingen van Herman Finkers.

 

Online Bibliotheek

Wil je nog meer lezen? Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot de online bibliotheek. Hier kun je kiezen uit 28.000 e-books en 4.000 luisterboeken. Voor jong en oud(er).

 

Bezorgservice

Speciaal voor deze periode zijn we er voor jou! We brengen zelfs je reserveringen bij je thuis. Kijk voor deelnemende bibliotheken en meer informatie op www.biblionetdrenthe.nl/bezorgen of bel met 088 012800.

 

Haal de wereld naar binnen met jouw bibliotheek. Samen komen we deze tijd door.