FIT Boys zet poorten open voor nieuwe en huidige jeugdleden

BEILEN In een bijzonder voetbaljaar, midden in de corona-crisis, proberen de sportclubs in Beilen en de rest van Nederland weer op te starten. De overheid heeft vanaf 29 april toestemming gegeven om onder strikte voorwaarden de jeugd tot 12 jaar volledig en de jeugd van 13 tot en met 18 jaar weer beperkt te laten sporten.

Cvv FIT Boys en vv Beilen hebben de samenwerking gezocht en samen met de gemeente Midden-Drenthe het overheidsplan verder uitgewerkt aan de hand van de protocol van het NOC*NSF. De gemeente heeft de Gemeentelijke Verordening aangepast en zo kan de jeugd van beide voetbalverenigingen vanaf woensdag 6 mei weer trainen.

Vakbekwame trainers

Voor FIT Boys en alle andere voetbalverenigingen geldt ook dat het seizoen 2019-2020 er op zit. De competities worden niet meer uitgespeeld. De vereniging kan zich volledig gaan richten op het nieuwe seizoen 2020-2021 en zorgen dat er, onder de dan geldende voorwaarden, weer gevoetbald kan worden. Zowel op trainingen als ook in wedstrijden. De Technische Commissie is druk doende om alle jeugdelftallen voor volgend seizoen weer samen te stellen en te zorgen voor vakbekwame trainers en enthousiaste leiders.

Ledenadministratie

De overheid heeft aangegeven dat de trainingen van clubs die vanaf 29 april weer starten openbaar zijn en ook niet leden welkom zijn. Maar dat is bij FIT Boys altijd het geval. Wie een keer een (aantal) proeftraining(en) mee wil draaien kan contact opnemen met de ledenadministrateur (ledenadministratie@fitboys.nl).

De trainingen zijn vanaf woensdag 6 mei elke maandag en woensdag tussen 16:00 en 20:00 uur voor jeugd van 4 tot en met 18 jaar. Informeer bij de ledenadministrateur naar de exacte tijden voor elke leeftijdscategorie. Voor meer informatie kijk op de site: www.fitboys.nl.