MHO-Trailers is specialist in verkoop van nieuwe aanhangers

MHO-Trailers is sinds enkele jaren actief vanuit Westerbork met de incidentele in- en verkoop van gebruikte aanhangers. Na verloop van tijd werd de kwaliteit en de leeftijd van de aanhangers steeds beter en jonger.

MHO-Trailers ontdekte dat er vraag was naar aanhangwagens in het door hen gevoerde prijssegment en verdiepte zich hier verder in: ‘Nu zijn wij specialist in de verkoop van nieuwe aanhangers met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De klant koopt bij ons een splinternieuwe trailer met garantie, voor de prijs van een gebruikte aanhangwagen. Natuurlijk verkopen wij aanhangwagens, maar de klant kan ook bij ons terecht voor reparaties en vervangen van verlichting.’

MHO-Trailers begon in Beilen en groeide daar uit het jasje. Na tien jaar verhuisde het bedrijf daarom naar Westerbork, daar is het te vinden op De Noesten 32 in Westerbork.

De medewerkers kunnen klanten alles vertellen over regelgeving en wetgeving betreffende het rijden met een aanhangwagen. Voor advies en het huren van een aanhangwagen staat het personeel graag klaar.