Terrasarrangement bij De Warrel met StrietFood gerechten

Westerbork - Het team van pannenkoekenrestaurant De Strohoed is weer vertrokken naar de eigen locatie in Elp, maar Striethouldt party- en eventcatering staat inmiddels op de stoep bij restaurant De Warrel. Komende maandag staat hun keuken op het terras van De Warrel om gasten te laten genieten van heerlijke StrietFood gerechten.

Door de maatregelen rondom het coronavirus was De Warrel genoodzaakt om hun restaurant te sluiten. Om toch op een leuke manier actief te blijven benaderden zij pannenkoekenrestaurant De Strohoed uit Elp voor een samenwerking. Vier weken lang konden gasten zowel biefstukjes als pannenkoeken afhalen bij De Warrel.

Voor de (her)opening van de horeca besloot Joop Slomp van De Warrel om Striethouldt te benaderen, dit bedrijf heeft alles in huis om een buitenkeuken en diverse barren te plaatsen. Na een gezamenlijke brainstormsessie ontstond het concept van een terrasarrangement.

De Warrel is de uitgelezen locatie, met haar ruime ligging aan de rand van het dorp, om gasten een unieke terrasmiddag te bieden. Dit gebeurt in combinatie met live muziek en vermaak voor de kinderen. Vanaf maandag strijkt de keuken van Striethoudt elke zondag neer op het terras van De Warrel. Kijk voor meer informatie op de website.

www.dewarrel.nl