Nails by Yvonne Rust pakt de draad weer op

DRIJBER Nails by Yvonne Rust opende begin maart haar nieuwe nagelstudio én had haar auto helemaal opgepimpt voor het geven van SPA Manicure workshops op locatie in Drenthe.

Voor de nagelstudio hadden de eerste klanten zich al gemeld en de workshops waren al bijna volgeboekt. Door het coronavirus ging ineens alles op slot en net zoals zoveel ondernemers werd alles geannuleerd.

Richtlijnen

Met de aangepaste richtlijnen en voorzien van een speciaal scherm is Yvonne vanaf de toegestane datum weer van start gegaan en kan zij eindelijk haar passie voor nagels op een veilige manier uitoefenen. Op basis van haar opgedane kennis heeft Yvonne na haar opleiding voor Nagelstyliste een duidelijke keuze gemaakt in het aanbod van behandelingen. Ze volgt hierin als gecertificeerd nagelstyliste de liefde voor het vak met een passie voor het behoud of verbetering van de natuurlijke nagel en een passie voor mooi gelakte nagels.

Modetrends

Eventueel kunnen de nagels worden voorzien van nail-art op basis van de laatste modetrends. De gelpolish waar in de nagelsalon mee wordt gewerkt geeft géén beschadiging aan de natuurlijke nagel en is perfect voor nagels die slap en breekbaar zijn of snel scheuren. Ze maakt stijlvolle, trendy, casual en elegante nagels voor echte ‘Fashionista’s’ die iets bijzonders willen. De klant kan kiezen of zij nail-art op een of meerdere nagels wil hebben afgestemd op kleur,smaak en seizoen. Er is heel veel mogelijk.

Ook de bruid wordt niet door Yvonne vergeten en heeft een speciale bridal collectie ontworpen waarbij zij ook unieke aquarel handpainted nagels kan maken. De bridal collectie wordt minuscuul klein op de nagel geschilderd. Hiermee heb je echt iets unieks! De eerste reserveringen zijn al zijn gemaakt.

Workshops

Yvonne is blij verrast dat aanstaande bruidjes haar ook van buiten Drenthe al weten te vinden. De Spa Manicure workshops voor 6 tot 8 personen zijn inmiddels ook weer opgestart en zijn gepland op 24, 25, 26 en 27 juni en op 9, 10, 23 en 24 juli van 13.00 uur tot 15.30 uur op een sfeervolle locatie in Mantinge. Deze workshop wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel. Kijk voor meer informatie, foto’s en mogelijkheden op www.nailsbyyvonnerust.nl.