Jubileumweekend bij Anytime Fitness Beilen

BEILEN – Wat gaat de tijd toch snel. Vorige jaar opende Anytime Fitness Beilen haar deuren en nu is nu al een begrip in Beilen en omstreken. De sportschool waar je 24/7 terecht kan.

De leden krijgen een intake en daarna een persoonlijk trainingsplan, zodat er goed en juist getraind kan worden. Ook wordt er gekeken naar de energiebehoefte van de sporter, zodat er- indien gewenst- een goed voedingsadvies gegeven kan worden. ‘Leden waarderen de persoonlijke begeleiding en het feit dat ze op elk moment van de dag bij ons terecht kunnen’, aldus Rob Vitters

Jubileumweekend

Anytime Fitness Beilen organiseert het weekend van 4,5 en 6 juli een speciaal jubileumweekend en geeft super cadeaus weg! Zo ontvangt elke tiende bezoeker een toegangskey waarmee er 14 dagen gratis gesport kan worden onder begeleiding van een van de deskundige trainers. Daarnaast ontvangt ieder die zich tijdens dit weekend inschrijft een exclusief Anytime Lifestylepakket.

Brengt een lid iemand aan? Dan ontvangt ook hij/zij het Anytime Lifestylepakket! Het Lifestylepakket bestaat uit onder ander een uitgebreide meting, gezindheidscheck, een aantal Personal Training sessies en voedingsbegeleiding. Men krijgt dan op maat gemaakte voedingsschema’s.

Het jubileumweekend is op de volgende momenten: Vrijdag 3 juli 19.00 tot 21.00 uur, zaterdag 4 juli 13.00 tot 15.00 uur en zondag 5 juli 11.00 tot 13.00 uur. De actie is uitsluitend geldig tijdens het jubileumweekend.