Meester Henk Iwema neemt afscheid van het onderwijs

Na 44 jaar lesgeven nam meester Henk Iwema afscheid, hij mag gaan genieten van zijn pensioen. Op zijn 65e verjaardag werd een grote verrassingsdag gehouden.

Al vroeg in de ochtend werd bij hem thuis een ontbijtje bezorgd. Aansluitend werd meester Henk van huis opgehaald door alle juffen en een motor met zijspan. Als vader van een motorcoureur en actief vrijwilliger bij de TT-baan mocht een motor op deze feestelijke dag natuurlijk niet ontbreken.

Henk mocht zijn navigatiekunsten vanuit de zijspan tonen tijdens een route door Hooghalen. Deze route ging langs de huizen van alle leerlingen van De Bosvlinder die stonden te zwaaien in hun tuin. Nadat iedereen hem toegezwaaid had, werd hij caronaproof op school ontvangen.

Directeur Nicole Jongman: ‘Hierbij moesten we natuurlijk wel goed letten op de 1,5 meter afstand. Dat is middels een speciale hoepel gelukkig goed gelukt!’

’s Ochtends bezocht meester Henk alle groepen en ’s middags kon hij genieten van een leuke voorstelling die de kinderen van groep 1 t/m 8 hadden voorbereid. Het werd een geweldige feestdag die werd afgesloten met een afscheidslied op het plein en het aanbieden van een kookboek, dat de kinderen zelfgemaakt hadden.