Koffie- en theehuis Leut en Flow openen in Beilen

Met de opening van Leut op woensdag 15 juli heeft Beilen er een nieuw koffie- en theehuis bij. Leut is gevestigd aan de Nassaukade 1 en bezoekers kunnen daar terecht voor eerlijke koffie en thee, huisgemaakt gebak en lunch. Maar dat niet alleen. Ook Flow biedt een gevarieerd aanbod.

De naam Leut verwijst naar koffie en plezier hebben en zowel binnen als buiten is er alles aan gedaan om die naam eer aan te doen. Bij mooi weer is er een ruim terras waar gasten onder de grote kastanjeboom en met zicht op de bloemen-en kruidentuin genieten van een vers gemaakte cappuccino, latte macchiato of verschillende soorten muntthee.

Veel elementen in het interieur zijn zelfgemaakt, zoals bijvoorbeeld de tafeltjes en de koffiebar waarvoor oude steenschotten uit steenfabrieken zijn gebruikt. Het geheel heeft een warme industriële en hippe uitstraling.

Grenzend aan de koffieruimte is een gezellig winkeltje met de naam Flow, waar opgeknapte meubeltjes, brocante, creatieve kaarten, cadeautjes en mooie tweedehands kleding worden verkocht. Gekozen is voor de naam Flow, omdat de nadruk ligt op het op een eigentijdse en creatieve manier hergebruiken van spullen.